В центре внимания:

У Львові від АС «Західна» до центру міста курсують дев'ять маршруток

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛК «АТП № 1» Орест Хамула, кількість машин на експрес-маршрутах, які курсують від АС «Західна» до центру міста, від сьогодні збільшено до 9, а інтервал руху між ними становить 10 хвилин.

«З початку вересня від АС «Західна» курсують експрес-маршрути. Ми детально аналізували пасажиропотоки на цих маршрутах і їх необхідність. Спочатку було збільшено довжину маршруту – від Приміського вокзалу до центру, і також поступово збільшували кількість машин. А від сьогодні додатково збільшуємо на три одиниці кількість машин на експрес-маршрутах. Отож від АС «Західна» курсує вже 9 машин», – наголосив Орест Хамула.

Зазначимо, ще на початку вересня у Львові мешканці були обурені маршрутним сполученням від автостанції «Західна», куди прибувають автобуси із районів області. Через це Львівська ОДА звернулась до Львівської міськради з вимогою навести лад із пасажирськими перевезеннями у Львові.

Також на сайті Львівської облради з'явилася петиція про перенесення приміських маршруток.

Натамість Львівська міськрада повідомила, що проведе аналіз ситуації, яка склалася із пасажирськими перевезеннями у місті. Було запущено експрес-маршрути від АС «Західна» до приміського вокзалу та збільшено кількість маршруток до 6.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.10.2017 14:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.