В центре внимания:

У Львові для безпритульних собак шукають господарів

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 1 по 14 січня у Львівському комунальному підприємстві «Лев» триватиме дезінфекція. Під час карантину собаки не зможуть перебувати на території підприємства, відтак для тварин шукають господарів, аби не відпускати їх на вулиці міста.

«Ще до початку карантину команда ЛКП «Лев» має важливе завдання, до якого закликає долучитися мешканців нашого міста: на підприємстві ще залишаються безпритульні собаки, яким потрібно знайти постійний дім або ж хоча б тимчасову перетримку. Тварини здорові, вакциновані, стерилізовані та люблять спілкуватися з людьми. Під час карантину вони не можуть перебувати на території підприємства, тож доведеться відпустити собак на місце їхнього відлову, якщо за ними не приїдуть нові господарі. Дуже сподіваємось на те, що до свят чимало львів’ян будуть готовими відкрити свої домівки для чотирилапих друзів», – зазначили в ЛКП «Лев».

Інформацію про собак можна переглянути тут. Познайомитися з ними можна на вул. Промисловій, 56 щодня без вихідних з 8:00 до 20:00; тел.: 068 535 4545.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.12.2017 7:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.