В центре внимания:

У Львові загарбали землю підлеглих Садового

У Львові загарбали землю підлеглих Садового

Про це сьогодні йшлося на засіданнгі виконавчого комітету Львівської міської ради, повідомляє кореспондент Варіантів.

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, на земельній ділянці, що є на вулиці Ряшівській і належить львівському комунальному підприємству "Агенція ресурсів Львівської міської ради", встановили огорожу і ведуть будівельні роботи:

"Ми вчора здійснили туди простий робочий виїзд. Ми побачили що ця ділянка частково огорджена приватною структурою. Там вже є забетенований котлован, воєнізована охорона, сторожові собаки, близько 15 одиниць будівельної техніки. Є конструкція під будівництво, мабуть, якогось ангару, є опори з підлючення електроенергії, стоянка для автомобілів."

Міський голова Андрій Садовий доручив директорці юридичного департаменту міської ради Гелені Пайонкевич звернутись до правоохоронних органів, прокуратури. Також він доручив їй та іншим підлеглим зробити сьогодні робочий виїзд на місце, разом з начальником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимиром Цабаком.

Як вдалось з'ясувати Варіантам, йдеться про земельну ділянку площею 4,8 га. Її депутати міської ради більшістю голосів виділили "Агенції ресурсів ЛМР" у квітні 2016 року.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.04.2018 8:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.