В центре внимания:

У Львові звільнили суддю, яка оберігала ресторан "Хутірець"

Про це повідомляє "Судово-юридична газета".

Вища рада правосуддя 20 лютого звільнила суддю Сихівського районного суду Львова Еллі Радченко.

Причиною для такого рішення дисциплінарного органу стали її два судових рішення.

29 грудня 2016 года Еллі Радченко винесла рішення, яким унеможливила демонтаж ресторану "Хутірець".

Свіоїм рішенням суддя задовільнила позов представника ресторану, який добивався зупинки дії відповідного виконавчого провадження. Провадженням земельна ділянка, на якій побудовано ресторан площею 288,6 м² (на перетині вулиць Хуотрівка і Боднарська) повинна мати первісний вигляд.

На дії Еллі Радченко до Вищої ради правосуддя поскаржилась Львівська міська рада, де вважають, що рішення Еллі Радченко не має належної аргументації, а розгляд справи відбувся за відсутності представника міської ради. Львівська міська рада не була поінформована, що у Сихівському райсуді розглядають таку справу, а копію рішення суду не надіслали у міськраду. Про існування рішення судді Еллі Радченко представники міської ради дізнались при спробі демонтажу ресорану наприкінці грудня 2016 року.

23 лютого 2017 року суддя Еллі Радченко задовільнила ще одну заяву підприємця, яким визнала виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню.

Самої судді на сьогоднішньому засіданні Вищої ради правосуддя не було. Суддя повідомила раду про лікування гіпертонії, попросила відкласти розгялд справи. Також Еллі Радченко повідомила, що 5 лютого Велика палата Верховного Суду відкрила провадження за її скаргою на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищого ради правосуддя.

16 січня Вища рада правосуддя залишила без змін рішення Третьої Дисциплінарної палати про притягнення Еллі Радченко до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, про знесення ресторану "Хутірець" у Львівська міська рада заявляла ще восени 2016 року, адже заклад звели без потрібних дозвільних документів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.02.2018 5:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.