В центре внимания:

У Львові побили працівника обленерго: чоловік зі струсом мозку перебуває у лікарні

Про це повідомила прес-служба ПрАТ "Львівобленерго".

Вчора, 13 лютого, працівники відділу технічного аудиту відключали електроустановку приватного підприємства "Жером", що на вул. Шевченка, 44. Причиною стало те, що діючий за цією адресою магазин автозапчастин несанкціоновано користувався електроенергією і не сплачував за неї протягом 3 років.
Під час відключення на території цього підприємства невідомий чоловік перешкоджав енергетикам: не допускав їх до приладу обліку, погрожував працівникам битою та предметом, схожим на пістолет.
"Енергетики одразу ж повідомили про ситуацію начальника відділу технічного аудиту, який зі своїм заступником прибув на місце події. Під час робіт з відключення невідомий вдарив керівника відділу технічного аудиту в скроневу ділянку голови. Внаслідок цього останній отримав струс головного мозку та забій м’яких тканин. Зараз він перебуває в лікарні", – йдеться в повідомленні Львівобленерго.
Енергетики викликали на місце події поліцію, а також подали відповідну заяву у Шевченківський райвідділ поліції. За даним фактом відкрили кримінальне провадження, наразі триває розслідування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.02.2018 17:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.