В центре внимания:

У Львові побільшає маршруток

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив в.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика, було вирішено збільшити кількість машин на маршрутах у порівнянні з літом.

"З 1 вересня прогнозовано збільшиться кількість пасажирів: поїдуть студенти, учні, всі уже вернуться з відпусток. Відповідно на всіх маршрутах кількість машин буде приведено до паспортної. Оскільки на літо було менше машин через меншу кількість пасажирів. Надалі будемо вивчати пасажиропотоки і відповідно реагувати", – зазначив Олег Партика.

Він додав, що також буде збільшено до 6 кількість машин на маршруті 2А, який їздить в напрямку АС "Західна". Також у цьому напрямку їздять маршрутки 14, 21, 28, їх також побільшає.

"На початку вересня ми проведемо додатковий аналіз пасажиропотоку, проведемо зустрічі з директорами автостанцій та міжміськими перевізниками, щоб розуміти потребу у збільшенні кількості машин, які б мали вивозити пасажирів, які прибувають на ці автостанції, у напрямку центральної частини міста. За потреби будемо додавати по одній-дві машини", – розповів Олег Партика.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.08.2017 11:16 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.