В центре внимания:

У Львові поліцейські викрили підпільну БДСМ-студію

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У приміщенні житлової квартири, розташованої у центрі Львова, правоохоронці викрили БДСМ-студію еротичного масажу, де дівчата надавали платні сексуальні послуги клієнтам-чоловікам.

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні студії поліцейські виявили та вилучили: БДСМ-девайси, засоби контрацепції та гігієни, оргтехніку, яку використовували для розповсюдження реклами про діяльність студії, гроші, виручені за надання платних сексуальних послуг, а також чорнові записи про роботу з клієнтами та бухгалтерію.

Правоохоронці встановили, що роботу салону із надання платних сексуальних послуг організувала 26-річна уродженка Київської області. Жінка орендувала приміщення квартири, в якій працювали дівчата, розповсюджувала рекламу салону, приймала замовлення від клієнтів, вела бухгалтерію, а також періодично сама надавала платні сексуальні послуги клієнтам.

"У салоні працювали четверо дівчат, котрі, окрім виконання еротичних масажів, надавали платні сексуальні послуги чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 гривень за одну годину. Більшу частину отриманих коштів організаторка роботи салону забирала, а решту віддавала "працівницям", – розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції у Львівській області Сергій Молотов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 5 років позбавлення волі.

Працівників салону притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією). Наразі триває досудове розслідування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.01.2018 21:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.