В центре внимания:

У Львові пошкодили авто завідуючого відділенням комунальної стоматклініки

Про це Варіантам повідомили працівники Третьої стоматологічної поліклініки.

"Автівку пошкодила невідома хімічна речовина. Пошкоджено фактично увесь кузов і фари. Моя автівка завжди стоїть на стоянці біля поліклініки і сьогодні зранку я все це побачив. Перед цим були погрози на мою адресу, пов’язані з моєю активною громадською діяльністю і боротьбою за збереження соціальної комунальної стоматології у місті Львові. Однозначно цей злочин я пов’язую з нашою боротьбою", – заявив Олександр Бурій. Він уже подав заяву в поліцію.

"31 січня у нас важливе судове засідання. Тому комунальних стоматологів-
активістів намагаються вивести з боротьби. Проте запевняю – ми в правовийспосіб, на відміну від наших опонентів, до станнього відстоюватимемо і захищатимемо соціальну стоматологію міста Львова. Моя машина пережила війну на Сході, переживе і цю "війну". Якщо думають, що нас так можна залякати, то вони глибоко помиляються", – прокоментував інцидент медик.

Лікар-стоматолог 3-ї стоматполіклініки та керівник ГО "Об'єднання молодих лікарів комунальних стоматологічних поліклінік" Юрій Казмірчук розповів Варіантам, що активісти встановили факти незаконного виділення коштів з міського бюджету на діяльність одного з реформованих стоматологічних закладів Львова, отож він також вважає, що хуліганський акт пов’язано з громадською позицією його колеги у питанні реформування стоматологічних лікарень.

Нагадаємо, що цього місяця внаслідок конфлікту між керівником управління охорони здоров’я Львівської міської ради та його підлеглими з 3-ї стоматполіклініки травмовано начмеда цього медичного закладу.

Додамо, що з минулого року триває процес перетворення комунальних стоматологічних поліклінік у комунальні некомерційні стоматологічні підприємства.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.01.2018 9:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.