В центре внимания:

У Львові підприємцю дозволили розширити площу готелю на вул. Героїв УПА

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 жовтня, виконавчий комітет міськради дозволив ТзОВ "Прем’єр Логістика" реконструювати існуючий готель на вул. Героїв УПА, 72 з розширенням за рахунок надбудови та прибудови сходової клітки.

За вказаною адресою Варіанти не знайшли готелю, проте виявили, що на вул. Героїв УПА, 72 зараз розташований 8-поверховий офісний центр із вбудованим закладом харчування, бізнес-центром, спортзалом.

Як йдеться у проекті рішення, площа земельної ділянки, на якій зараз діє готель, становить 0,0232 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

Також у документі йдеться, що ТзОВ "Прем’єр Логістика" підписало з міськрадою договір оренди землі (вид використання якої – для будівництва та обслуговування готелю) 17 липня 2017 року. І оренда дійсна до 8 червня 2027 року.

Функціональне призначення даної земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня відповідно до зонінгу Франківського району.

Зазначимо, ТзОВ "Прем’єр Логістика" зареєстроване у Львові за адресою: вул. М. Залізняка, 16.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником і кінцевим власником ТзОВ "Прем’єр Логістика" є Олег Володимирович Вітюк. Розмір статутного капіталу підприємства становить 62 млн грн.

Основний вид діяльності ТзОВ "Прем’єр Логістика" вказаний як "роздрібна торгівля текстильними товарами в спеціалізованих магазинах".

Нагадаємо нещодавно громадянка Марія Левицька просила Львівську міськраду дозволити їй розширити площу індивідуального житлового будинку на вул. Окружній. Втім мерія їй відмовила, оскільки він насправді виявився готелем "Райське яблуко".

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.10.2017 8:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.