В центре внимания:

У Львові хочуть збудувати готель на 21 поверх

У Львові хочуть збудувати готель на 21 поверх

Сьогодні, 9 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території, обмеженої просп. В. Чорновола, вул. В. Липинського, вул. Замарстинівською та вул. Хімічною.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Під час обговорення начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський пояснив, що даним рішенням затверджується детальний план, який на вимогу міськради розробила компанія, якій раніше вже затвердили містобудівну документацію.

"На частину цієї території ми віддавали містобудівні умови і обмеження, зобов'язали девелопера розробити детальний план для організації проїздів, садочка, зміщення зони Г-3", – зазначив Юліан Чаплінський.

Однак Варіанти з'ясували, що детальний план території обмеженої проспектом В. Чорновола, вул. Липинського, вул. Замарстинівською, вул. Хімічною у Львові передбачає також і будівництво 21-поверхового готелю на 350 номерів, багатоквартирну житлову забудову, офісну будівлю на 14 поверхів, торговий центр, садочок та інші споруди.

(клікніть для збільшення зображення)

За попередніми даними, детальний план територїі охоплює ділянки, площею 23,3 га. Відповідні матеріали розміщені на сайті Львівської міської ради ще 1 вересня 2016 року.

"У зв’язку із значним ростом туристичної привабливості Львова за останні 10 років, на території проектування, яка розташована у важливому містобудівному вузлі і є оптимальною для розвитку туристично-відпочинкових та туристично-ділових функцій пропонується розмістити на території громадського вузла готель на 350 номерів, адміністративно-офісну будівлю та апарт-готель на 20 номерів", – йдеться у пояснювальній записці.

Повний перелік об'єктів, будівництво яких заплановане затвердженим детальним планом території:

У Львові хочуть збудувати готель на 21 поверх

"Під час проектування комплексу проведено аналіз сприйняття нової забудови в панорамах міста. Зокрема, це види з Високого замку, вежі Львівської ратуші та з проспекту В. Чорновола. На основі аналізу візуального сприйняття пішоходом проектованих вулиць та проїздів застосовано забудову квартального типу змінної поверховості з кількома висотними акцентами та зеленою зоною загального користування", – вказано також у пояснювальній записці.

Зазначимо, майбутній 21-поверховий готель на 350 номерів стане найбільшим у Львові.

Нагадаємо, восени 2017 року Львівська міськрада дозволила звести на просп. В. Чорновола 22-поверховий житловий будинок.

А поруч із просп. В. Чорновола, на вул. Ф. Ржегоржа, 21, збудують офісний центр.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 23:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.