В центре внимания:

У Львові ізраїльські волейболісти зіграють з ВК "Барком-Кажани"

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

22 листопада о 19.00 год львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" зіграє у 1/32 фіналу Кубка з волейбольним клубом "Маккабі" із міста Тель-Авів (Ізраїль) у приміщенні спорткомплексу "Галичина", що на вулиці Керченській, 8 у Львові.

За словами головного тренера львівського волейбольного клубу "Барком-Кажани" Угіса Крастіньша, до матчу волейболісти активно тренувалися, тож глядачі мають побачити справжню боротьбу.

"Ми докладемо максимум зусиль, щоб показати достойну гру", – наголосив Угіс Крастіньш.

У Тель-Авіві матч-відповідь львів’яни проведуть 28 листопада о 19:00 год.

Вартість квитків на матч – 40 гривень.

Серед гостей заходу – перший заступник міністра Молоді та спорту України Ігор Гоцул, керіництво Львова та області, голова віділення Національного Олімпійського комітету України Юрій Турянський, президент Федерації волейболу України Михайло Мельник.

Нагадаємо, Кубок Європейської конфедерації волейболу – щорічний волейбольний турнір, що проводиться між європейськими клубами під егідою Європейської конфедерації волейболу (CEV). З сезону 2007/2008 є другим за євротрофеєм після Ліги чемпіонів.

Участь у Кубку ВК "Барком-Кажани" бере вдруге. Торік у грудні львівська команда зіграла матчі з сербською командою "Войводіна". Тоді гра завершилася на користь "Баркому" – 3:1 за партіями. Однак на виїзді у Сербії львівські волейболісти поступилися супернику із рахунком 3:0. Відтак, у наступний раунд Кубку ЄКВ львів’яни не потрапили.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.11.2017 9:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.