В центре внимания:

У Львівській міськраді запевняють, що комунальники вже готові до зими

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Щодо готовності техніки до зими, то ми маємо 141 одиницю техніки, з них 120 одиниць – техніка ШРП. Був проведений об’їзд по усіх ШРП усіх районів, техніка готова. Була створена комісія, в яку увійшли працівники ДСНС, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, депутатський корпус. Всю техніку перевірили на предмет готовності, зауважень не було. Також 21 одиниця техніки є у приватної структури, яка виграла тендер на території Сихівського району. До цієї техніки також нема зауважень. Є закуплено 15 000 м куб. піскосуміші", – розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк.

Для прибирання міста від снігу комунальні підприємства підготували 141 одиницю снігоприбиральної техніки. Зокрема, 120 машин перебувають на балансі шляхово-ремонтних підприємств районних адміністрацій і обслуговуватимуть 5 районів: Галицький, Личаківський, Франківський, Залізничний та Шевченківський.

Прибирання у Сихівському районі здійснюватимуть приватні підприємства, і цей район міста прибиратиме 21 одиниця спецтехніки.

За потреби до роботи залучатимуть додаткових працівників – ШРП набиратимуть водіїв, щоб забезпечити цілодобове чергування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.10.2017 0:40 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.