В центре внимания:

У Львівській облраді заявили, що будуть "правильно реорганізовувати" комунальні заклади

Про це сьогодні, 30 січня, під час сесії Львівської обласної ради заявив депутат, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олег Домчак, передає кореспондент Варіантів.

Під час сесії облради Олег Домчак пообіцяв "робити правильні кроки" в реорганізації комунальних закладів.

"На сьогоднішній день левова частка комунальних закладів має зловживання, неефективно використовує бюджетні кошти, що підтверджує і Державна аудиторська служба. Майже 4 млрд грн кожного року йдуть на комунальні заклади, вдумайтеся в цю цифру! Ми дійшли до висновку, що їх треба правильно реорганізовувати. Безглуздих скорочень щодо закриття комунальних підприємств не буде, будуть правильні кроки. І ті кошти, які витрачали підприємства на проїдання, ми скеровуватимемо на медицину, освіту, культуру, на їхній розвиток. Я розумію, що сьогодні є певне обурення в суспільстві, не до кінця сприймають наші дії люди, які по 20-30 років працюють на займаних посадах, і збурюють суспільство та ЗМІ. Тому запрошуємо і ЗМІ, і депутатів, і департаменти ЛОДА до спільного моніторингу комунальних закладів облради - Олег Домчак.

Нагадаємо, Львівська облрада торік створила робочу групу для проведення моніторингу роботи бюджетних установ області, щоб перевірити чи ефективно використовуються бюджетні кошти та чи немає зловживань зі сторони керівництва комунальних закладів. Станом на жовтень ця робоча група обласної ради перевірила діяльність понад 50 комунальних закладів області.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.01.2018 5:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.