В центре внимания:

У Львівській облраді провели велику кадрову рокіровку

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. За відповідне рішення проголосували 49 депутатів. У Львівській обласній раді сьогодні, 30 січня, ліквідували депутатську комісію з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном, а також комісію з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку.
Також розподілено повноваження ліквідованих комісій. Так, повноваження постійної комісії з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв’язків з українцями за кордоном розподілили між трьома постійними комісіям: комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики; комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації; комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації. Повноваження комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку розподілили між двома комісіями: постійній комісії з питань будівництва, ЖКГ, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики; постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури. Також рішенням реорганізували дві постійні комісії обласної ради. Першу, з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту затвердили у такому складі:
Петро Жукровський – голова комісії, члени:Володимир Кирилич, Петро Марунчак. Цій комісії надано повноваження Затвердити такий склад постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту: Михайло Гичка – голова комісії, члени: Ігор Ковальчук, Іван Лабай, Ярослав Овсянецький, Леонід Цибуля, Володимир Савчин, Юрій Шаваров, Михайло Нискогуз, Юрій Огоновський. "Ці дві комісії вже десь 8-9 місяців не можуть проводити свою діяльність через недостатню кількість членів",– прокоментував рішення голова комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Андрій Ковч. Як пояснив голова обласної ради Олександр Ганущин, сьогодні вранці йому надійшла пропозиція 5 голів фракцій (Народний контроль, Батьківщина, УКРОП, Громадянська позиція, Радикальна партія та Народний рух України) щодо реорганізації постійних депутатських комісій облради.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.01.2018 18:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.