В центре внимания:

У львів'ян можуть забрати частину прибудинкових територій для готелю біля Парку культури

Вчора ввечері мешканці вулиці Лижв'ярської, що поруч із Парком культури, зустрілися з активістами.

На ній стало відомо, що в межах реконструкції житлового будинку №30 під 6-поверховий готель у місцевих жителів можуть забрати частину прибудинкових територій для розширення вулиці Лижв'ярської.

Про це написав на своїй сторінці голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів.

"Планується побудова готелю приблизно на 6 поверхів, а також за проектом має відбутися розширення вулулиці із відібранням прибудинкової території в кожного жителя вул. Лижв'ярської для зручності приїжджих туристів. Звісно, що перспектива жити для комфорту туристів в жителів нашого міста не викликає великий захват, тому і було прийнято рішення про збереження тихої припаркової вулиці, а не робити з неї проїзний двір для заїжджих туристів", – написав активіст.

Зазначимо, житловий будинок на вул. Лижв'ярській, 30 ФОП Корнієнко С. Є., який є власником земельної ділянки, хоче реконструювати під готель та ресторан на 48-50 посадочних місць.

"Львів'яни розуміють, що місто має належати їм, а не туристам. Також Львівській міській раді потрібно більше дослухатися до того, які бажання проявлять мешканці міста для зручності та комфорту свого проживання, адже про це мають думати в першу чергу владоможці Львова", – додав Остап Стахів.

Нагадаємо, громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Лижв’ярської триватимуть у Львівській міськраді до 5 березня.

Ознайомитися з візуалізацією майбутнього готелю на вул. Лижв'ярській, 30 можна тут.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.02.2018 11:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.