В центре внимания:

У Моршині оголосили конкурс паркової скульптури

Про це повідомляють організатори всеукраїнського проекту "Разом за природу". Проект має привернути увагу до проблеми зникнення рідкісних тварин з екосистеми Карпат та створити новий туристичний символ міста.

Конкурс відбуватиметься з 11 квітня по 22 червня. Прийом заявок триватиме до 15 травня. До участі запрошують митців віком від 18 років, які мають представити ескізи скульптур, створені спеціально для проекту. Призовий фонд конкурсу складає 90 000 гривень. Подати роботу можна за посиланням. Усі деталі та правила участі у конкурсі – за посиланням. Оголошення переможців: 22 червня 2018 року. Головний приз: 80 000 грн – переможця визначає професійне журі. Скульптуру-переможця конкурсу встановлять у Курортному парку міста.

Приз глядацьких симпатій: 10 000 грн. Переможця визначає голосування серед користувачів соціальних мереж.

Десять найкращих ескізів конкурсних робіт, які обере журі, будуть експонуватися у Моршині 16-17 червня цього року.

До складу журі конкурсу увійшли кураторка відділу сучасної скульптури одного з найвідоміших музеїв світу Victoria and Albert Museum Меліса Хамнетт (Великобританія), голова фонду "Мистецтво і сучасність" при Центрі сучасного мистецтва "Замок Уяздовський" Анна Раковска (Польща), мистецтвознавець і куратор проектів "Мистецького Арсеналу" Олександр Соловйов (Україна), мистецтвознавець і співвласник аукціонного дому "Золотий перетин" Олексій Василенко (Україна), представник "Моршинської" Марко Ткачук та міський голова Моршина Руслан Ільницький. Кураторкою конкурсу є Катя Тейлор, випускниця коледжу Christie's Education та одна з провідних експертів сучасного мистецтва в Україні.

Нагадаємо, що торік у місті встановили авангардну скульптурну групу.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.04.2018 19:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.