В центре внимания:

У Новому Роздолі грабіжники підпалили квартиру

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора вночі у Новороздільське відділення поліції за допомогою звернувся 33-річний місцевий мешканець і повідомив, що в його квартиру проникли двоє зловмисників, викрали його особисті речі та вчинили підпал.

"Як встановили правоохоронці, близько 04:00 год. ночі у квартиру заявника, пошкодивши вікно, проникли двоє чоловіків. Вони нанесли господарю кілька ударів, викрали настільний годинник, незначну суму грошей та втекли. Доки чоловік оговтувався від того що сталось, зловмисники повернулись у приміщення, підпалили шафу та знову втекли. Тоді потерпілий, загасивши пожежу, зателефонував у поліцію", – йдеться у повідомленні.

Полецейські встановили, що до скоєння злочину причетні брати віком 17 та 19 років, обидва мешканці Нового Роздолу.Їх затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 4 до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.02.2018 13:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.