В центре внимания:

У Пустомитівському районі відкрили нову школу

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Будівництво школи розпочали у 2015 році, а загальна кошторисна вартість будівництва становть 12 мільйонів 226 тисяч гривень.

Розрахована триповерхова школа на навчання 150-ти учнів. Тут 10 класних кімнат, сучасний спортивний та ігровий майданчики, навчальні кабінети хімії, фізики, біології, інформатики з комп’ютерним обладнанням.

Також у приміщенні новозбудованого комплексу є дошкільне відділення, яке функціонуватиме на першому поверсі у тому ж приміщенні, що й школа. Зараз дошкільна частина закладу розрахована на 16 дітей.

Тут облаштували харчоблок, а опалення школи забезпечуватиме котельня.

Нагадаємо, до початку цього навчального року на Львівщині запрацюють п'ять нових шкіл: у с. Нижня яблунька Турківського району (на 360 дітей ), у с. Сторона Дрогобицького району (на 200 дітей), а також три школи у Пустомитівському районі – початкова школа у с. Сокільники (на 180 дітей), у с. Гамаліївка (180 дітей) та у с. Наварія.

Крім цього 28 серпня у селі Сторона Дрогобицького району відкрили нову середню школу.

Також цього року у 6 районах області та у 3 об'єднаних громадах закрили школи через те, що діти у малокомплектних навчальних закладах отримують якісної освіти.

Цього року 1307 шкіл на Львівщині відкриють свої двері для більше, ніж 26 000 першокласників. Порівняно з минулим роком цьогоріч кількість першокласників зменшилась.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.08.2017 22:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.