В центре внимания:

У підприємство Кам’янка-Бузького району інвестували понад мільйон євро

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора у Кам’янка-Бузькому районі відкрили нову лінію деревообробного підприємства "Львів-ПАК", загальна сума інвестицій якої складає понад 1 млн євро, а кількість працівників на підприємстві – 200 осіб.

Основними напрямами діяльності підприємства є лісопильне та стругальне виробництво, виробництво дерев'яної тари (європіддон), торгівля деревиною, надання послуг у лісовому господарстві, виготовлення пелетів (паливних гранул), виробництво деревного вугілля.

За словами першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, на підприємстві використовується інноваційне обладнання, завдяки якому виробництво є безвідходним.

"Від моменту, коли сюди заходить брус, кругляк – звідси виходить уже готова продукція з доданою вартістю та практично немає відходів", – додав Ростислав Замлинський.

Зазначимо, у 2017 році "Львів-ПАК" отримало ліцензію на виробництво піддонів євростандарту (EUR) та (EPAL). Також було введено в експлуатацію лінію по виробництві комплектуючих для піддона дерев’яного (сировиною якого є відходи лісопильного цеху) та автоматизованої лінії по збиванню піддона дерев’яного євростандарту (EPAL).

Нагадаємо, за підсумками 9 місяців 2017 року Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку. Відтак в економіку області вдалося залучити 52,4 млн доларів прямих іноземних інвестицій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.03.2018 3:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.