В центре внимания:

У Стрийському парку отабориться театральний фестиваль

2 та 3 вересня у Львові на території Стрийського парку вируватимуть театральні дійства від фестивалю "Кіт Ґаватовича". Серед запрошених колективів - Київський Молодий театр, Театр "Арабески" із Харкова та Театр Art & Гарт із Сєвєродонецька.

Також на події завітають такі зіркові діячі театрального мистецтва як Олексій Вертинський, Рима Зюбіна, Місько Барбара, Олег Онещак, Ярослава Кравченко, Марія Копитчак та інші.

Фестиваль відбудеться у Львові вже вдруге. Спеціально для цього у Стрийському парку, біля кінотеатру "Львів", облаштують окрему зону.

Програма складається із трьох блоків: "Кіт слухає" (це сніданки з зірками, а також обговорення), "Кіт тренується" (лекції та тренінги), "Кіт дивується" (безпосередні покази вистав).

Детальніше про події розповіла програмна директорка фестивалю Єва Якубовська:

"Цього року у наші програмі ви зможете поспілкуватися із Римою Зюбіною та Міськом Барбарою у межах сніданків, які, відбуватимуться об одинадцятій годині ранку. Крім того, хочу виділити нові форми, які ми презентуватимемо - це тренінги-покази, де будуть не лише безпосередні учасники тренінгу, але й ті, хто як реаліті-шоу буде це спостерігати.

Із перформативними моновиставами завітає Олексій Вертинський, а також харківський театр "Арабески", теж хотіла би виділити Сєвєродонецький колектив, який привезе своє прочитання "Чекаючи на Ґодо" Беккета". Перформативне читання покажуть наші львівські актори - це Олег Онещак та Марія Копитчак. Крім того на нас чекає знайомство із форум театром та movement performance. І це не випадково, адже основний акцент цього року є на перфомативних практиках у театрі.

Не обійшлось цього року і без спеціального кінопоказу від наших партнерів із мистецької формації Wiz-Art, вони підготували короткі метри про перформанси нашого життя під збірною назвою "Назва, що стосується фільмів про перформанси".

Організатори нагадують, що для того, аби взяти участь у тренінгах та прослухати лекції необхідно зареєструватися в Інтернеті, заповнивши форму, яка розміщена на офіційній сторінці фестивалю у Facebook, або ж зробити це вже 2 вересня безпосередньо на локації фестивалю (реєстрація відбуватиметься з 10:00 до 15:00 год.)

Всі заходи є повністю безкоштовними. На території фестивалю діятиме спеціальна читацька зона із гамаками та кріслами, яку розробили спільно із Видавництвом Старого Лева, а також дитяча локація Пан Вус, де з дітками займатимуться аніматори.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.08.2017 3:05 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.