В центре внимания:

У центрі Львова працюватимуть евакуатори

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства міськради Сергій Бабак, з 13 грудня у місті працюватимуть евакуатори, а наприкінці тижня у міськраді планують розпочати встановлювати дорожні знаки про заборону паркування.

"Робота відбуватиметься таким чином: якщо поліція бачить водія біля машини, яка припаркувалася у забороненому місці – вони його штрафують і кажуть забрати машину. Якщо водія нема, то поліція спільно з "Муніципальною вартою" складають протокол і евакуатором забирають машину", – наголосив Сергій Бабак.

Сума штрафу може бути різною, залежно від місця, де буде припарковане авто.

"Станом на сьогодні у ЛКП "Муніципальна варта" на балансі перебуває 4 евакуатори. Кожен з них за день може евакуювати 5-7 машин, таким чином протягом дня на штрафмайданчик можна завезти понад 20 машин. Усі автомобілі порушників евакуйовуватимемо на штрафний майданчик на вул. Конюшинній, 13", – зазначив директор ЛКП "Муніципальна варта" Роман Хом’як.

Нагадаємо, під час сесії Львівської міської ради 7 грудня депутати затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.12.2017 0:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.