В центре внимания:

У Шевченківському районі Львова облаштують сквер

У Шевченківському районі Львова облаштують сквер

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

У Львові до 2 квітня триває громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території, обмеженої вул. Варшавською, вул. П. Панча, вул. Т. Масарика, вул. Струмок.

Проект детального плану території охоплює територію, площею 16,1 га. Тут планують облаштувати сквер, а для цього потрібно змінити функціональне призначення землі з транспортних території на озеленені території загального користування.

Як йдеться у проекті детального плану території, за сквером визначать і закріплять межі, також до нього планують облаштувати проїзд та міні-парковку (тимчасового зберігання транспорту) на 25 машиномісць.

У детальному плані пропонують збільшити ширину існуючого проїзду вздовж висотної новобудови, що розташована поруч із сквером.

"Рішенням детального плану території нової житлової багатоповерхової забудови не передбачається. Можлива реконструкція окремих будівель в садибній забудові та благоустрою території для покращення умов проживання. Нових об’єктів обслуговування також не передбачається", – йдеться у проекті детального плану території.

Термін реалізації детального плану території – 10 років, а перша її черга триватиме 3-7 років.

За цей час на площі понад 16 га також хочуть впорядкувати територію парку, провести благоустрій, реконструювати існуючі інженерні мережі та влаштувати нові, знести дисгармонійні споруди й облаштувати прибудинкові майданчики.

Додамо також, що на вул. Струмок-Масарика, 7 "Інтергалбуд" будує житловий комплекс "Струмок". Інспекція ДАБК Львова призупиняла це будівництво через виявлені порушення, проте потім забудовник їх усунув і знову отримав дозвіл на ведення робіт.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.03.2018 12:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.