В центре внимания:

У 2018 році зросте вартість теплопостачання для львівських шкіл і лікарень

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила нові тарифи на теплопостачання для споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зокрема, зросли тарифи на теплопостачання для бюджетних споживачів. Нові тарифи вступають в дію на наступний день після публікації їх в газеті «Урядовий кур’єр», що відбудеться не пізніше, ніж за 15 днів з часу їх прийняття.

Як наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», основною причиною цього є зростання з квітня 2017 року вартості газу на теплопостачання для бюджетних установ.

«Відповідно виникла різниця між фактичними та закладеними в діючих тарифах цінах на енергоносії. Через цю різницю підприємство несло збитки, які в опалювальний період складали близько 17 млн грн щомісячно. Вчора Нацкомісія РЕКП відкоригувала тарифи для споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго», –зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Відтак, для бюджетних споживачів тариф на опалення планують підняти до 1649,63 грн/Гкал. Для комерційних та громадських організацій – до 1650,41 грн/Гкал.

Зазначимо, наразі тариф для бюджетних установ на опалення становить 1206,03 грн/Гкал, для інших споживачів – 1574,54 грн/Гкал, тариф на гаряче водопостачання становить 63,60 грн/м³ та 81,64 грн/м³ відповідно.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.12.2017 18:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.