В центре внимания:

Форум у Давосі розпочав прем’єр-міністр Індії

Форум у Давосі розпочав прем’єр-міністр Індії

На швейцарському гірськолижному курорті Давос у вівторок, 23 січня, взяв старт 48-ий Всесвітній економічний форум (ВЕФ). Цьогорічний його девіз – «Створення спільного майбутнього в роздробленому світі».

Відкриваючи форум, Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді попередив про катастрофічні наслідки, які матиме для людства зміна клімату, і виступив проти політики протекціонізму. У своїй промові він згадав про введення нових митних зборів та труднощі при укладанні нових міжнародних торгових договорів. Тим самим індійський Прем’єр висловив невдоволення принципом Дональда Трампа «Америка перш за все». Сам Президента США планує виступити в останній день роботи форуму – у п’ятницю, 26 січня.

Висловити протест проти політики США закликають ліві і ліворадикальні угруповання, які звинувачують главу Білого дому в сексизмі, расизмі і експлуатації. У зв’язку з великою кількістю снігу, що випав, у Давосі заборонено проводити демонстрації під час форуму, тому акція пройде ввечері 23 січня в швейцарському Цюріху.

Загалом участь у форумі візьмуть понад три тисячі політиків, бізнесменів та представників інших сфер життя. У їх числі – німецька Канцлерка Анґела Меркель, французький Президент Еммануель Макрон, Президент України Петро Порошенко.

Світлина Reuters: виступає Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.01.2018 0:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.