В центре внимания:

Франція впорядковує проблему біженців

Франція впорядковує проблему біженців

Зауважимо, якщо вона взагалі піддається впорядкуванню. Адже наплив іноземців є процесом стихійним. Люди приїздять різні, у тому числі й не надто законослухняні, а часом і схильні до правопорушень. Водночас спроби навести тут лад часто вимагають застосування силових методів, що одразу викликає критику на адресу влади. І все ж у п’ятницю, 18 серпня, французька поліція ліквідувала нелегальний табір для біженців на півночі Парижа. Він став 35-м за два роки.

У цьому таборі, що виник стихійно неподалік центру з прийому біженців, проживало близько 2,5 тисячі мігрантів. Більшість з них – вихідці з Афганістану, Сомалі, Судану та Еритреї. В операції брали участь 350 поліцейських. Усіх біженців автобусами розвезли з ліквідованого табору по пунктах тимчасового розміщення та спортивних залах регіону.

Торік у середині липня французька влада оголосила, що протягом двох років буде споруджено притулок для 12 тисяч осіб. Президент Емманюель Макрон заявив, що до настання нового року жоден біженець не залишиться ночувати на вулиці.

Світлина АР.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.08.2017 17:52 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.