В центре внимания:

Філіппіни приймають ювілейний саміт АСЕАН

Філіппіни приймають ювілейний саміт АСЕАН

Основна його програма почалася у понеділок, 13 листопада. Асоціація держав Південно-Східної Азії (АСЕАН) заснована у 1967 році. Отож організації виповнилося пів століття.

Президент США Дональд Трамп 13 листопада зустрівся у Манілі з президентом Філіппін Родріго Дутерте. Як відомо, у філіппінського лідера були напружені стосунки з Бараком Обамою. З нинішнім господарем Білого дому усе складається незрівнянно краще. Перед візитом президента США група американських депутатів, а також правозахисники закликали його на цій зустрічі обговорити жорсткі заходи, які використовуться у країні в процесі боротьбі з наркоторговцями. Від червня 2016 року, коли Родріго Дутерте вступив на посаду, під час поліцейських операцій проти наркоторгівлі було вбито близько 4000 чоловік.

Вже стався на саміті дещо кумедний епізод за участю Дональда Трампа. Він не відразу зміг правильно увійти в процедуру «азійського рукостискання», яким вітали один одного учасники на офіційній церемонії відкриття. Схрестивши на грудях руки, треба потиснути руки партнерів, що стоять праворуч і ліворуч. Втім, коли американський президент побачив, що через нього порушився ряд, він швидко виправив помилку.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.11.2017 14:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.