В центре внимания:

Хода за майбутнє без олігархів

Хода за майбутнє без олігархів

У Києві у вівторок, 3 квітня, представники націоналістичних партій та громадських рухів проводять акцію з вимогою «деолігархізації» України. ЗМІ називають у числі учасників представників «Свободи», «Національного корпусу» і «Правого сектора». Вони пройшли маршем у центрі української столиці під гаслом «За українське майбутнє без олігархів!». Поліція перекрила рух транспорту в урядовому кварталі. За громадським порядком стежать приблизно півтори тисячі правоохоронців.

Маніфестанти вимагають прийняття «антиолігархічного пакету законів», який передбачає, зокрема, демонополізацію української економіки. Біля приміщення Кабінету міністрів відбувся мітинг. Його учасники тримали транспаранти з написами «За національне і соціальне визволення», «Повернемо власність олігархів державі», а також банер із зображенням Президента Петра Порошенка та написом «Чемодан. Вокзал. Мальдіви».

Потім учасники акції пішли до будівлі Верховної Ради. За неофіційною інформацією, найближчим часом може відбутися зустріч представників мітингувальників з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Праворадикали наполягають також на переговорах з Петром Порошенком.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.04.2018 16:24 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.