В центре внимания:

Холодницького можуть звільнити з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Про це повідомляє РБК-Україна.

Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького викликають на допит до Генеральної прокуратури України 3 квітня 2018 року.

Раніше Генпрокуратура направили скарги до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів на Холодницького у рамках кримінальної справи, яку спільно з прокуратурою розслідує Національне антикорупційне бюро.

Холодницького звинувачують у вчиненні дисциплінарних проступків: невиконання чи неналежне виконання службових обов'язків; розголошення охоронюваної законом таємниці, яка стала відомою прокурору при виконанні повноважень; вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об'єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури; грубе порушення правил прокурорської етики; втручання або будь-який інший вплив прокурора у випадках чи порядку, не передбачених законодавством, в службову діяльність іншого прокурора.

Нагадаємо, 30 листопада 2015 року львів'янин Назар Холодницький став керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.03.2018 21:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.