В центре внимания:

Циркумцизія – причини проведення

Існує стереотип про те, що обрізання проводять лише хлопчикам в ході староєврейського обряду. Але причини для циркумцизии бувають не тільки релігійного характеру, але і медичного, а також косметичного.

Сама по собі процедура обрізання є хірургічною маніпуляцією, в ході якої відбувається часткове або абсолютна видалення крайньої плоті, яке призводить до оголення головки статевого члена.

Проводять обрізання крайньої плоті з наступних причин:

– набряк головки викликаний запальними процесам;

– розростання після травм крайньої плоті;

– складності при оголенні головки члена;

– фімоз і інші вроджені дефекти;

Та інші.

Сама процедура триває всього близько години, проводиться частіше під місцевою анестезією і відразу після її проведення пацієнт може бути вільний.

У сучасних клініках, таких як медичний «Андроцентр», також практикують обрізання лазером. Обрізання крайньої плоті лазером дозволяє скоротити термін проведення операції до 20 хвилин, а також уникнути рубцювання і зберегти еректильної функціонування чоловіки.

Повне відновлення пацієнта відбувається до 5 тижнів, необхідно на цей термін відмовитися від інтимної близькості і важкого фізичного навантаження.

Обрізання крайньої плоті у чоловіків – процедура яка принесе ряд переваг для пацієнта. Після її проведення значно зменшується можливість інфекційного зараження і спрощується підтримку особистої гігієни, зовнішній вигляд статевого члена поліпшується, час інтимної близькості збільшується, легше переноситься спека і інше. Адже саме в зоні крайньої плоті члена розмножуються і ростуть бактерії.

Якісне та безпечне обрізання в Києві та Обухові можна провести в першокласному медичному «Андроцентр». Тут працюю висококваліфіковані фахівці в області урології та інших медичних напрямків, які проведуть обрізання на вищому рівні.

Як і будь-яке хірургічне втручання циркумцизия має свої негативні наслідки. Як і при будь-якої хірургічної процедури пацієнт перебуває у стресовому стані, а також існує ризик кровотечі і є ймовірність нанесення травм під час операції.

До обрізання необхідно заздалегідь підготуватися. Слід видалити волосся на лобку, щоб уникнути появи роздратування, підміни і носити одяг вільного крою. До процедури необхідно проконсультуватися з фахівцем і уточнити всі питання, що цікавлять вас моменти.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.08.2017 0:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.