В центре внимания:

Цьогоріч на ремонт львівських доріг витратили 3,4 млрд грн

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км автодоріг. На ремонт із різних бюджетів залучили рекордну в Україні суму – 3,4 млрд гривень.

Протягом року вдалося відремонтувати ключові дороги міжобласного значення: Львів-Тернопіль, Львів-Самбір-Ужгород, Бориня-Мохнате, Східниця-Верхнє Синьовидне, Львів-Пустомити-Меденичі, Львів-Радехів-Луцьк.

Зазначимо, протяжність доріг загального користування на Львівщині становить 8300 км.

Також цього року на Львівщині в межах програми з безпеки дорожнього руху освітили 150 пішохідних переходів, встановили 5 світлофорів та облаштували 7 місць для вантажно-габаритного контролю.

Додамо, нещодавно директор департаменту економічної політики ОДА Роман Филипів наголосив, що майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту.

Нагадаємо, на початку грудня Львівська облрада затвердила програму розвитку мережі та утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки.

Згідно з нею, за 325 млн грн в області планують відремонтувати дороги загального користування, дороги і вулиці комунальної власності, встановлення світлофорів, облаштування відеонагляду та освітлення аварійно-небезпечних ділянок на дорогах загального користування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.12.2017 12:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.