В центре внимания:

Чотири місячні мінімальні зарплатні на один день

Чотири місячні мінімальні зарплатні на один день

Президент державного підприємства «Антонов» Олександр Коцюба у 2016-му році задекларував 1 мільйон 408 тисяч 293 гривні доходів від перерахування добових, отриманих на відрядження. Про це 11 серпня написала «Українська правда» з посиланням на сюжет проекту «Схеми».

У середньому Олександр Коцюба витрачав під час службових поїздок 14 тисяч гривень (понад $ 500) на добу. Для порівняння вкажемо, що мінімальна заробітна платня в Україні нині становить 3.200 грн. І уточнимо, що у добові не входять витрати на перельоти і проживання у готелях, які покриваються окремо. Торік очільник «Антонова» був за кордоном близько ста днів.

У відповіді на інформаційний запит Олександр Коцюба зазначив, що попри те, що норми добових, затверджені Кабміном, складають 50–70 євро (приблизно $ 60 – 84), він отримував надбавки до добових витрат на відрядження за рахунок чистого прибутку підприємства, що передбачено колективним договором. В спілкуванні з журналістами пан Коцюба заявив, що витрачав кошти «на виконання функцій і повноважень керівника», але не конкретизував, чим зумовлена саме така сума з бюджету, наголосимо – державного підприємства.

Чотири місячні мінімальні зарплатні на один день

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.08.2017 0:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.