В центре внимания:

Шалена ніч у трьох містах України

Шалена ніч у трьох містах України

Важко пригадати, чи надходило колись одразу стільки тривожних новин, як уранці в неділю, 5 листопада. Національна поліція повідомила аж про три інциденти із застосуванням зброї.

Сутичка з невстановлених наразі причин сталася між двома групами осіб під ранок у центрі Хмельницького. Учасники конфлікту стріляли з мисливської зброї та спецзасобів із гумовими кулями. Як наслідок – п’ятеро поранених, у двох приміщеннях для розіграшу лотерей зруйновано обладнання, пошкоджено автомобіль «BMW».

А у Дніпрі постраждали п’ятеро поліцейських. У чотирьох – численні уламкові поранення від вибуху гранати, ще один патрульний отримав дотичне поранення руки. Слідчо-оперативна група виїхала на виклик з приводу квартирної крадіжки. І на місці події наштовхнулася на опір підозрюваних. Ті жбурнули дві гранати і відкрили вогонь з вогнепальної зброї.

З Харкова повідомляють про стрілянину, що забрала життя людини. Вчора пізно ввечері у центрі міста випущено кілька куль по автомобілю «Audi». Водій загинув на місці.

Світлина: слідчі дії на місці убивства у Харкові.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.11.2017 15:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.