В центре внимания:

Ще один «безвіз» для України

Ще один «безвіз» для України

Ім`я(обов`язково) Електрона пошта(обов`язково) Сайт Повідомлення

Про нього у вівторок, 6 лютого, повідомляє прес-служба української амбасади у Сполучених Штатах Америки. До країн, у які українці можуть подорожувати без віз, додалася ще одна – Антигуа і Барбуда, що розташована у Карибському морі

Урочиста церемонія підписання відповідної угоди відбулася у Вашингтоні. Документи про взаємне скасування візових вимог між двома країнами підписали Посол України у США Валерій Чалий та Посол Антигуа і Барбуди у США Рональд Сандерс.

За словами Валерія Чалого, підписання цієї угоди це не лише розвиток важливих туристичних і бізнесових можливостей для громадян України та Антигуа і Барбуди, але і свідчення налагодження активного політичного діалогу і взаємодії двох країн, зокрема щодо співпраці у міжнародних організаціях, допомоги у захисті прав та інтересів громадян за кордоном, налагодження студентських обмінів та інформування країн Карибського регіону про ситуацію в Україні.

До слова, в Антигуа і Барбуді продовжує зберігатися частина арештованих активів колишнього прем’єр-міністра України Павла Лазаренка.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.02.2018 0:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.