В центре внимания:

Юліян Китастий — музичний директор канадської Капели бандуристів Канади

Юліян Китастий — музичний директор канадської Капели бандуристів Канади

Капела бандуристів Канади має надзвичайну приємність привітати Юліяна Китастого як свого нового музичного керівника. Юліян Китастий є одним із найвидатніших бандуристів у світі, маючи обширне
знання та досвід як артист, композитор і дириґент, та багату дискографію. Його музична творчість містить композиції для театру, сучасного танцю та кіно, і багато спільних проектів і записів із видатними музикантами Канади, України та світу. Його гру на бандурі можна також чути у фільмі The Guide («Поводир»), який 2015 року був поданий Україною під розгляд Американської кіноакадемії (Academy Awards).
Своєю творчістю Юліян Китастий розширив музичні межі бандури. Його прихід провіщає капелі свіжі перспективи та поштовх розглядати нові напрямки і проекти. Капела вже користується з його цінних музичних порад щодо програми концерту «Шлях до Незалежності», спільний проект капели з хором «Веснівка», який готується на кінець квітня ц. р. Відтак Юліян Китастий повністю ввійде у обов’язки музичного керівника, готуючи репертуар для осінніх концертів капели, та великого Різдвяного концерту в Торонто разом із Ансамблем бандуристок Північної Америки. Капела бандуристів Канади сердечно вітає Юліяна Китастого та запрошує всіх любителів бандуро-хорової музики прилучитися до нашої капели, та стати співучасниками її музичного та творчого зростання.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.02.2018 18:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.