В центре внимания:

Юрій Луценко визнав помилку лише наполовину

Юрій Луценко визнав помилку лише наполовину

Як відомо, останнім часом стали очевидними доволі безкомпромісні суперечності між двома правоохоронними відомствами України – Генеральною прокуратурою (ГПУ) та Національним антикорупційним бюро (НАБУ).

Нагадаємо читачам, що у листопаді Генпрокуратура та Служба безпеки України затримали агента НАБУ під прикриттям. За версією ГПУ – через провокування хабара, що є незаконним. Натомість бюро заявило, що цим затриманням зроблено спробу дискредитувати його діяльність і зірвано важливу антикорупційну операцію.

Українська служба ВВС 27 грудня ВВС повідомляє, що генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю українським телеканалам розповів про свою недавню зустріч з керівником НАБУ Артемом Ситником: «Після його повернення зі США ми обговорили ситуацію і спільно прийшли до того, що було помилкою публічне зведення рахунків».

Таким чином помилку, начебто, розділено на двох. Хоча на початку грудня саме біля будинку Юрія Луценка активісти організували акцію протесту проти перешкоджання роботі НАБУ. До Артема Ситника тоді ніхто не їздив…

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.12.2017 1:30 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.