В центре внимания:

Якщо ви хочете вишивати бісером

Якщо ви хочете вишивати бісером

Бісерні візерунки на сумках, спідницях і піджаках давно і міцно увійшли в моду, і переживають зараз черговий пік популярності. Бісером можна вишити і екстравагантний візерунок на джинсах, і ніжні квіти на весільній сукні. Головне те, що зовсім не обов’язково платити астрономічні суми за дизайнерські речі, адже вишивка бісером для початківців не так вже й складна.

Мода розшивати бісером одяг, аксесуари і предмети інтер’єру прийшла до нас зі сходу, і не дивно, адже східні жінки знають толк в прикрасах. Саме слово «бісер» походить від неперекладного арабського «буєра», що приблизно означає «маленька скляна крапля». З таких скляних крапель різнокольорових блискучих, прозорих – можна створювати справжні шедеври. У вас вонікнет питання – а де купити бісер або інші супутсвующіе товари для рукодільниць? Вибрати багато товарів для рукодільниць на Влабере ви можете в будь-який зручний для вас час. Інтернет-магазин працює цілодобово. Детальніше дізнатися про пропозиції магазину ви можете на сайті podaro4ek.com.ua.

Але для початку варто потренуватися на нескладних орнаментах (можна подивитися в інтернет-магазинах або подивитися в спеціалізованих виданнях), можна купити вже готові набори для вишивки бісером.

У таких наборах є все необхідне:

схема обраного малюнка
покрокова інструкціями
голка і бісер необхідних квітів

Але якщо ви все ж хочете вишити щось своє, уважно підійдіть до вибору матеріалів, від цього у великій мірі буде залежати якість вишивки.

Бісер краще купувати в спеціальних магазинах або, на крайній випадок, у відділах фурнітури. Підбираючи бісер, зверніть увагу на розмір: бісеринки однакового розміру забезпечать чіткість і акуратність всій вишивці. Крім того, бісер буває керамічним, скляним і з металевим напиленням – вибирайте той, який найкраще підійде для виконання вашої задумки, і не перестарайтеся з кількістю квітів і блиску! Зверніть увагу: бісер продається на вагу, 50 середніх бісеринок затягне всього на один грам. Порахуйте, скільки бісеринок вам знадобиться для малюнка, і візьміть з невеликим запасом.

Нитки для вишивки бісером потрібно використовувати тонкі, але міцні – льон-лавсан, бавовна-лавсан або капрон.

Класична вишивка передбачає підбір кольору ниток в тон канві, навіть якщо бісеринки будуть чорні, а канва біла, нитки повинні бути теж білі.

Отже, ви запаслися бісером, нитками, схемами або купили набори для вишивки бісером. З чого ж почати? Спочатку розберіться в схемі: малюнок для вишивки бісером на тканину не переноситься, з ним просто потрібно звірятися при вишивки: одна клітина на схемі позначає одну бісеринку. Правда, вишивка бісером для початківців іноді дозволяє вишивати по кілька полегшеної схемою: можна купити канву з нанесеним на неї малюнком, і вишивати прямо по ньому.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.08.2017 1:41 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.