В центре внимания:

Як заарештованого у розшук оголосили

Як заарештованого у розшук оголосили

Коли 5 грудня силовики посалили в мікроавтобус Міхеіла Саакашвілі, щоб відвезти під варту, здавалося, що настав кінець його політичній кар’єрі в Україні. А виявилося, що це лише початок нового етапу. Бо його, вже один раз заарештованого, тепер оголошують у розшук. Виявляється, і таке може статися у нас в державі.

Річ у тім, що прихильники буквально «відбили» свого кумира. Вони визволили його з мікроавтобуса і рушили ходою до Верховної Ради. У Міхеіла Саакашвілі при цьому на одній руці ще теліпалися не зняті кайданки. Як пише сайт «Deutsche Welle», попри темряву і сніг на площі перед будинком парламенту стоять кілька тисяч осіб. Вони скандують «Імпічмент!» і «Вийдіть до людей!». Зіткнень, на щастя, не було.

Американське посольство в Україні вже висловило свою стурбованість і закликає уникнути насильства і дотримуватися законів.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу оголосив, що Міхеіл Саакашвілі організовував акції протесту з метою захоплення державної влади на Україні за підтримки екс-президента Віктора Януковича і олігарха Сергія Курченка, який втік за кордон.

Світлина Reuters.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.12.2017 1:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.