В центре внимания:

ЄБРР відбирає учасників для рекультивації сміттєзвалища у Грибовичах

ЄБРР відбирає учасників для рекультивації сміттєзвалища у Грибовичах

Про це повідомляє Європейський банк реконстркуції та розвитку.

Львівська міська рада та ЛКП "Зелене місто" подали заявку на отримання позики від Європейського банку реконструкції та розвитку для фінансування першого етапу реабілітації Грибовицького сміттєзвалища та впровадження сортувальних та компостувальних виробництв у Львові.

Вартість проекту становить 35 мільйонів євро й ці кошти надасть ЄБРР як позику. Тендер на виконання контрактів розпочнеться у четвертому кварталі 2017 року.

Зазначимо, коштами від ЄБРР на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища завідує ЛКП "Зелене місто", керівником якого є Вадим Ноздря.

Нагадаємо, у липні Львівська міська рада та ЄБРР підписали угоду про наміри щодо підготовки кредитного фінансування по проекту модернізації інфраструктури ТПВ у Львові.

Ще у березні французька компанія "Egis" підписала з Львівською міською радою угода про підготовку комплексного дослідження і стратегію міста у сфері поводження з твердими побутовими відходами. Кошти на дослідження, а саме 650 000 євро, надав Фонд вивчення і підтримки приватного сектору (FASEP) генерального казначейства Франції.

А 30 січня Апеляційний суд зобов'язав Львівську міську раду провести рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. На початку лютого стало відомо про проведення стабілізаціних робіт на сміттєзвалищі, однак вони проводяться відповідно до проекту рекультивації 2013 року, а нового проекту, який б відповідав сьогоднішній ситуації на полігоні, немає.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.09.2017 10:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.