В центре внимания:

Європейська позика для Харківського метро

Європейська позика для Харківського метро

Сайт ВВС-Україна повідомляє 8 листопада, що Кабінет міністрів України схвалив залучення іноземного кредиту в розмірі 320 мільйонів євро (майже $ 371 мільйон) для розбудови Харківського метрополітену. Гроші надійдуть рівними частками від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Отримані кошти використають для продовження на 3,5 кілометра Олексіївської гілки метро і будівництво на її новій ланці двох станцій. Перший заступник міського голови Харкова Ігор Тереховрада не так давно повідомляв, що рада директорів ЄІБ вже прийняла остаточне рішення про надання місту 160 мільйонів євро (понад $ 185 мільйонів), а в середині листопада ухвала на таку ж суму очікується і від ЄБРР. Розпочати будівництво планують одразу після того, як парламент затвердить проект бюджету на 2018 рік. У ньому вже передбачені державні гарантії на отримання цього кредиту.

Харківський метрополітен має наразі три лінії та 29 станцій. Він за цими показниками є другим в Україні після Київського.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.11.2017 1:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.