В центре внимания:

Із початку року землевпорядники Львівщини надали 84 тисячі витягів із Держземкадастру

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру України.

Зокрема, з початку року землевпорядники області опрацювали 84 285 заяв громадян про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. За останній місяць мешканці області подали більше 17 тисяч таких заяв на отримання послуг Держгеокадастру, з них 55% було опрацьовано.

Найбільше мешканці Львівщини звертались до Держгеокадастру за реєстрацією земельних ділянок у Жовківському (зареєстровано 4258 ділянок), Пустомитівському (зареєстровано 4085 ділянок) та Самбірському (зареєстровано 3429 ділянок) районах Львівської області.

Також найбільш популярною послугою серед мешканців Львівщини залишається видача витягів із Державного земельного кадастру. Загалом у області було опрацьовано 32077 заяв про видачу таких витягів (100% від кількості звернень за цією послугою). Найбільша кількість заяв надійшла та була опрацьована у Пустомитівському (4449), Сокальському (1912) районах Львівщини та Львові (2360).

Зазначимо, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг, які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.08.2017 13:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.