В центре внимания:

Італійці можуть створити на Львівщині нове виробництво

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із Почесним Консулом України у м. Падуя (Італійська Республіка) Марко Тозоном та представниками італійського бізнесу, аби узгодити питання налагодження двосторонньої співпраці.

Марко Тозон висловив бажання якомога швидше організувати співпрацю між підприємцями України й Італії та розповів про тенденції щодо перенесення виробництва в країни східної Європи.

"Україна є сприятливою для бізнесу, а Львівщина в цьому контексті відіграє дуже важливу роль. Це стосується логістики, зручності комунікацій та потенціалу області вцілому. Окрім індустріального напряму варто розвивати також туристичну галузь, а також поміркувати про пілотні проекти в соціальній сфері", – зазначив Почесний Консул Марко Тозон.

Задля підвищення рівня обізнаності італійських бізнесменів із Україною, Почесний Консул висловив доцільність в організації промоційних турів для представників бізнес-середовища його країни.

Олег Синютка, у свою чергу, запевнив, що будь-який бізнес на Львівщині матиме "абсолютну підтримку та повне сприяння влади в усіх питаннях".

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.02.2018 8:13 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.