В центре внимания:

21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівки

21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівки

21 січня багато країн святкують Міжнародний день обіймів (International Hug Day).

НАРОДНА ПРАВДА зібрала для вас красиві привітання та листівки, які сподобаються вашим близьким.

21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий 21 січня – День обіймів: красиві привітання та листівкиДень объятий

Сьогодні, у День обіймів хочеться просто не відпускати найдорожчих людей і теплими обіймами заповнити всі прогалини в спілкуванні… Зі святом! Від усієї душі бажаю тобі жити в любові та мирі, добробуті і сяючому процвітанні!

***
Обійняти – це так просто, так важливо, так чудово! У Міжнародний день обіймів я вітаю тебе і бажаю жити, немов у казці, мріяти й кохати, щоб дослідити весь світ і шукати в ньому своє щастя! Нехай тобі підкоряться всі висоти, хай збудуться всі мрії!

***
Сьогодні сріблястий морозець нам розтопить Міжнародний день обіймів! Сьогодні нам пора згадати про рідних, міцно обійняти і сказати щось хороше! А я, звичайно ж, просто не можу забути про тебе в такий важливий день і від усієї душі бажаю тобі щастя!

***
Обійми – таке особисте, яке руйнує кордони між людьми, вони такі важливі для кожної людини… В Міжнародний день обіймів я хочу тебе обійняти, а також побажати щасливого життя, здійснення всіх заповітних бажань і море любові!

***
У таке тепле та затишне свято, як День обіймів, хочу побажати обіймати тільки кохану людини, щоб вона завжди була поруч, допомагала і підтримувала. Щоб ніякі перепони не заважали рухатися до мети, а труднощі долалися легко і швидко. Бережіть кохання, обіймайте коханих частіше, без приводу і свят. Нехай це свято буде ще одним приводом обійнятися. Вітаю!

Раніше ми писали, як чоловік втішав ведмедя обіймами.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.01.2021 0:04 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.