В центре внимания:

Автомийка самообслуговування у Львові

Автомийка самообслуговування у Львові

Бруд, який зібрався на кузові вашого автомобіля, набагато небезпечніший, ніж може здаватися насправді, особливо в зимовий період, коли дороги посипають різними реагентами. Цей бруд вбирає в себе ці реагенти і забезпечує безперервний контакт з кузовом автомобіля, тим самим руйнуючи фарбу, особливо якщо є дрібні сколи та тріщини. Це означає, що необхідно своєчасно мити машину, щоб не завдати шкоди. Але робити це на звичайній мийкі і довго, і дорого. Автомийка у Львові з самообслуговуванням – це гідна альтернатива звичайним мийкам. Це сучасна автомийка, відвідавши яку, кожний володар автомобіля може самостійно помити його за доступною ціною. Тут застосовується нова пінна технологія і використовуються спеціальні засоби для миття автомобілів.

Кліенти, які вперше будуть звертатися на мийку самообслуговування, можуть познайомитися з процесом на сайті згаданої компанії. На автомийці клієнтам запропонують скористатися різними програмами, кожна з яких має своє призначення і виконується відповідним обладнанням. Тут можна помити автомобіль засобом від комах, для цього необхідно нанести спеціальний розчин, зачекати пару хвилин і змити, використавши чорний пістолет з червоним шлангом. Використовуючи для миття піну, знову ж таки, зачекайте, а потім змийте її синім пістолетом. Для видалення стійких забруднень використайте очисник, така мийка проводиться під струменем високого тиску чорним пістолетом.

Високоефективне змивання залишок бруду і мийних засобів проводиться гарячою водою. Очисник використовується для видалення стійких забруднень, проводиться під струменем високого тиску з з використанням розчину активного шампуню чорним пістолетом. Нанесення гарячого воску здійснюється на чисту поверхню автомобіля, використовується для додання блиску і захисту лакофарбового покриття, вода і бруд не затримується на кузові і склі. Після нанесення воску рекомендована наступна програма, яка дозволяє видалити його залишки.

Осмос - це сьома програма, яка використовується для видалення залишків миючих засобів і воску, в цій програмі використовується демінералізована вода і після її висихання на кузові машини не залишається плям і розводів. На автмийці клієнти можуть скористатися декількома операціями в різних варіантах, в тому числі, дуже зручною і швидкою процедурою – змиття залишків бруду водою під високим тиском з використанням миючих засобів, нанесення піни, ополіскування, нанесення воску та осмос.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.10.2021 12:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.