В центре внимания:

Інтернет-реклама в e-commerce: чому варто робити вкладення

Інтернет-реклама в e-commerce: чому варто робити вкладення

Інтернет-реклама – це єдиний вид реклами, витрати на який не скорочуються навіть під час кризи. Багато компаній з кожним роком тільки збільшують бюджети. Різні способи популяризації бізнесу в Мережі за темпами свого розвитку вже давно залишили позаду рекламу на ТБ, у друкованих виданнях, вуличну й інші її види. У сучасному світі будь-який потенційний клієнт без доступу до Інтернету – це, скоріше, виняток, ніж поширене явище. Поява функціональних мобільних гаджетів ще більше спростила процес придбання товарів і послуг онлайн – тепер це можна зробити в будь-якому місці.

Переваги реклами в Інтернеті

Тому, що Інтернет став найбільшим рекламним майданчиком, є просте пояснення:

  • Можливість вибору цільової аудиторії. Чому всіх так дратує реклама по ТБ? Тому що нас закликають придбати не лише ті товари й послуги, які не актуальні зараз, але й ті, які взагалі не знадобляться ніколи. В інтернет-рекламі все по-іншому. Сучасні технології дозволяють відібрати тільки тих користувачів, які зацікавлені в придбанні рекламованих товарів. І якщо хтось хоче купити фотоапарат, то йому не пропонуватимуть засіб від застуди, пральний порошок або акційний холодильник. А ось додаткова реклама чохлів, об’єктивів, карт пам’яті може виявитися дуже доречною.
  • Інтернет-реклама в e-commerce: чому варто робити вкладення

  • Інформативність. Коли користувач бачить рекламу товару, який його цікавить, то він може одразу отримати про нього всю вичерпну інформацію, починаючи від інструкції виробника і закінчуючи відгуками людей, які його вже придбали. В офлайні це, звичайно ж, теж можна зробити, тільки результат не буде вартий витрачених зусиль і часу. Тому і займатися цим будуть тільки ті, хто надзвичайно зацікавлений продуктом.
  • Швидкість реакції. Це одна з найважливіших особливостей реклами в Інтернеті. Побачивши потрібний товар, користувач негайно відреагує на рекламу, перейшовши на ваш сайт. Йому для цього не доведеться вибирати вільний час, їхати в магазин або в офіс на інший кінець міста. Покупку можна буде зробити за лічені хвилини.
  • Можливість контролювати ефективність рекламної кампанії. І робити це можна в режимі реального часу. Інтернет-технології дають можливість з точністю до однієї людини відстежити кількість переглядів, переходів та інших дій. Змінюючи налаштування, можна оперативно вносити зміни в обрану тактику. Розмістивши ж рекламні оголошення в друкованих виданнях, у транспорті, в метро або навіть на ТБ, ви ніколи не дізнаєтеся, скільки потенційних клієнтів їх побачили.
  • Гнучкість. Внесення змін до ТВ або зовнішньої реклами потребуватиме часу і великих фінансових вкладень. Іноді це взагалі неможливо (ви ж не станете дописувати, наприклад, номер телефону на розклеєних білбордах). А ось в Інтернеті не важко замінити слоган, зображення або додати якусь актуальну інформацію.

І ще одна перевага – значна кількість видів інтернет-реклами. Ви можете вибрати з них найефективніший саме для свого бізнесу.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.09.2018 19:02 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.