В центре внимания:

Лінолеум у Львові. Поради щодо вибору від "Всі ціни"

Обрати покриття для підлоги – складна задача. А коли мова йде про придбання лінолему, то у недосвідченого покупця питань буде більше ніж відповідей. Адже недостатньо просто обрати привабливий ззовні матеріал. Важливо звернути увагу на всі основні параметри цього матеріалу та розібратися, який лінолеум буде краще виконувати свої функції.

Лінолеум у Львові. Поради щодо вибору від

Популярність лінолеуму обумовлена в першу чергу його універсальністю. Адже цей матеріал можна використовувати у безлічі приміщень: в квартирі, в приватному будинку, в офісі. А величезний асортимент лінолеуму дозволяє підібрати ідеальний варіант, що доповнить інтер’єр та буде виконувати усі свої функції.

5 порад щодо вибору лінолеуму

Порада 1. Обираємо дизайн лінолеуму. На сьогоднішній день різноманіття цього матеріалу надзвичайно велике, тож кожен покупець може підібрати будь-який варіант за своїм смаком. Наприклад, якщо вам необхідно оформити кімнату в стилі мінімалізм, то можна обрати однотонне покриття. Інше рішення – матеріал з геометричним малюнком, орнаментом або квітами. Загалом орієнтуватися варто на дизайн кімнати загалом.

Порада 2. Звертайте увагу на проходимість приміщень. Обирати будь-яке покриття для підлоги обов’язково варто з урахуванням кількості людей, які проходять через приміщення. У зв’язку з цим існує навіть класифікація:

  • побутовий;
  • напівкомерційний;
  • комерційний.

Перший варіант використовується виключно для приміщень з невеликою кількістю людей, тобто у житлових приміщеннях. Це чудовий варіант для вітальні або коридора.

Напівкомерційний лінолеум підійде для облаштування кухні. Він здатний витримувати більш серйозні навантаження та краще переносить вологу.

Комерційний –матеріал, здатний витримувати максимальні навантаження. Такий лінолеум використовують там, де проходить величезна кількість людей, тобто офіси, лікарні, навчальні заклади, крамниці.

Порада 3. Штучний або натуральний? Існує два різновиди лінолеуму: штучний та натуральний. Натуральний виготовляють на основі спеціальної суміші. Це екологічно чистий варіант, що не викликає алергічних реакцій та здатний служити на протязі довгого часу. Щоправда коштує такий матеріал досить дорого.
Штучний лінолеум обов’язково має бути якісним. З ним легше працювати, а також його асортимент більш широкий та різноманітний. У догляді такий матеріал менш вибагливий.

Порада 4. Звертайте увагу на додаткові характеристики. Існує кілька додаткових характеристик, на які варто звертати увагу при виборі. В першу чергу це протипожежна безпека матеріалу, звукоізоляційні можливості, антистатичність, а також ступінь слизькості конкретного покриття. Крім того, деякі компанії додатково наносять зверху ще один шар, що захищає поверхню від витирання.

Порада 5. Завжди купуйте лінолеум з запасом. Якби точно ви не проводили заміри, купувати покриття для підлоги обов’язково потрібно з запасом. Особливо важливо це для для складних по формі приміщень. Також звертайте увагу на складність орнаменту, адже цілком можливо, що його доведеться підганяти.

Візьміть до уваги усі ці поради та використайте сайт "Всі ціни", аби підібрати лінолеум, що підійде для ваших цілей та того приміщення, де ви плануєте його використовувати.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.06.2019 16:37 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.