В центре внимания:

Методи сучасного видалення волосся

Методи сучасного видалення волосся

При використовуванні методу фотоепіляції Forever Bare BBL відбувається руйнування фолікулів волосся, за рахунок впливу на них потужного короткочасного широкосмугового світла. Після першої процедури ви можете спостерігати зменшення чисельності нового волосся на тридцять відсотків, ті що лишилися стають надзвичайно тонкими та непомітними. ціни на фотоепіляцію залежать від зони обробки, та загальної кількості роботи та обробленої площі на вашому тілі. Для досягнення максимального результату таку процедуру буде необхідно повторити декілька разів, тому що вона дієва тільки при активному росту волосся, ця фаза називається анаген. В цій стадії у момент проведення знаходиться не більш ніж двадцять відсотків усього вашого волосся. Тому щоб пропрацювати з усім об ємом потрібно буде звертатися декілька разів. Ті волосинки які знаходяться в неактивному стані піддаватися впливу не будуть і залишаться не зруйнованими.

Тому потрібні повторні процедури, щоб зруйнувалися усі волосяні цибулини. Кількість сеансів залежить від зони та інтенсивності росту волосся. Сучасне обладнання дозволяє працювати із волоссям яке має світлу пігментацію та недостатній рівень меланіну, русявий та рудий колір гарно видаляється саме за допомогою апаратів Forever Bare BBL. Також додатково це технічне обладнання дуже гарно впливає на стан вашої шкіри, за допомогою нього запускаються процеси омолодження. Відбувається активне вироблення колагену та еластину, після запуску природніх механізмів відбувається регенерація на клітинному рівні, розгладжуються та зникають зморшки, шкіра стає більш пружною та еластичною.

В цілому ваш вигляд буде молодшим. Клініка Медіостар веде запис та приймає бажаючих на консультацію, яка є повністю безкоштовна. Ви взнаєте як потрібно підготуватися до процедури, які є протипоказання, скільки потрібно процедур саме вам, і які заходи реабілітації треба дотримуватися після проведення фотоепіляції. Заборонено два тижні, до і після, засмагати. Перед самою процедурою треба провести ретельне гоління. Є ряд хвороб при яких повністю забороняється фотоепіляція. Якщо ви підходите за всіма параметрами, то зважаючи на індивідуальні особливості необхідно буде пройти від чотирьох до восьми сеансів. Перерва між курсами повинна бути не менше одного місяця. Після проведення можливе незначне почервоніння. після завершення повного курсу ви будете мати повністю гладку шкіру назавжди.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.05.2018 10:03 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.