В центре внимания:

МЮ з новим тренером встановив історичний рекорд: в Англії назвали причину успіху

МЮ з новим тренером встановив історичний рекорд: в Англії назвали причину успіху

“Манчестер Юнайтед” виграв усі шість матчів під керівництвом норвежця Уле-Гунара Сульшера, якого було призначено на пост головного тренера замість звільненого Жозе Моурінью, та встановив історичний рекорд.

Сульшер показав найкращий старт з командою за всю історію, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

45-річному норвежцю вдалося побити рекорд легендарного тренера МЮ 1940-60-х Метта Басбі: “червоні дияволи” після призначення Сульшера 19 грудня виграли п’ять поєдинків в АПЛ, а також один у Кубку Англії із загальною різницею м’ячів 17-3.

Остання перемога над “Тоттенхемом” 1:0 стала першим успіхом МЮ у сезоні із командою з топ-3 – раніше підопічні Моурінью програли “шпорам” 0:3 вдома, а також були биті “Ліверпулем” та “Сіті” 3:1.

В англійській пресі активно обговорюють перетворення “Юнайтед” із бридкого каченя у красеня-лебедя. Зокрема, цій темі присвячено матеріал у The Telegraph. За інформацією видання, Сульшеру вдалося зробити те, що не вдалося за декілька років Моурінью – налагодити міцний контакт з гравцями.

Норвежець робить те, чому навчився у Фергюсона, – вміє спілкуватися з футболістами, але при цьому показує, хто у хаті головний, навіть дозволяючи собі підвищувати голос на них у стилі сера Алекса. Не забуває колишній гравець МЮ і про пересічних працівників клубу та бази – так, ті вже були здивовані, що Сульшер досі пам’ятає, як звуть їхніх дітей та інші дрібниці.

Читайте також: ВІДСТАВКА МОУРІНЬЮ: В МЮ СТАВСЯ КОНФУЗ ІЗ ПРИЗНАЧЕННЯМ НАСТУПНИКА ЗІРКОВОГО ТРЕНЕРА

Змінився в МЮ власне і у футболі: так, Сульшер та його помічник – Майк Фелан (багаторічний асистент Фергюсона) вирішили робити акцент на тому, що добре виходить у команди – атакувальних діях. Футболісти вже не бояться ризикувати, приймати нестандартні рішення, тому і почали забивати (17 голів у 6 матчах – чим не показник позитивних змін!). От і виходить, що півзахисник Поль Погба, який через незрозумілий конфлікт з Моурінью, перетворився на гравця лави запасних, у шести іграх набрав 8 пунктів за системою “гол+пас” (найкращий показник АПЛ за грудень-січень).

Звісно, поки що 15 очок, набраних за грудень-січень, недостатньо навіть для того, щоб піднятися у топ-5, не кажучи вже і про боротьбу за чемпіонство. Проте Сульшер поставив “Юнайтед” на правильні рейки – те, що не вдавалося нікому після того, як у 2013-му Алекс Фергюсон пішов на пенсію.

Як повідомлялося, Моурінью відправили у відставку через декілька днів після поразки “Манчестер Юнайтед” 1:3 від “Ліверпуля” у рамках чемпіонату Англії.

Раніше Моурінью прокоментував свою відставку з “Манчестер Юнайтед”. За його словами, він перегорнув сторінку МЮ у своєму житті і не збирається до неї повертатися.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.01.2019 16:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.