В центре внимания:

Найпопулярніша система для утеплення фасадів

Найпопулярніша система для утеплення фасадів

«Свіжі» тарифи на комунальні послуги змушують замислитись про питання суворої економії. Саме з цих міркувань жителі багатоповерхівок і приватних будинків в першу чергу звертають увагу на методи утеплення і збереження тепла. Великий вибір на матеріали для утеплення фасаду у Львові можна знайти в маркеті «Колір Буд». Якщо і ви замислилися над питанням утеплення фасадів, вам точно стане в пригоді ця стаття.

Якісно проведені роботи з утеплення фасадів сприяють зменшенню витрат на обігрів квартири, та сприяють появі плісняви внаслідок надмірної вологості. Окрім збереження тепла можна отримати та додаткову шумоізоляцію. На ринку багато матеріалів для утеплення, але найпопулярнішим являється виробник Caparol, і його дві системи для утеплення: Capatect Classic, Capatect Standard. Перша, випробувана роками, з відмінними теплозберігаючими показниками та великим асортиментом кольорів. А друга – мінеральна система, з надвисокими показниками економії. В склад систем з утеплення від Caparol входять армуючи сітки, кварцові ґрунтовки, спеціальний клей та армуюча маса, декоративні штукатурки та фарби.

Обидві системи дуже еластичні, що дозволяє компенсувати перепади температури, і захистити приміщення як від морозу, так і від спеки, а показник енерговитрат зменшується на 40%. Основні переваги систем для утеплення фасадів від Копарол:

· додаткове укріплення стін, захист від тріщин;
· тепло та шумоізоляція;
· візуальний ефект (комп’ютерне колорування);
· фасад стає стійким до забруднення;
· строк експлуатації без періодичного ремонту – 25 років.
· окупність проєкту – 5 - 7 років.

Придбати одну із вище описаних систем для утеплення можна швидко, майже в один клік, на сайті Колір Буд. Тут пропонують придбати системі Копарол за ціною виробника, а для постійних покупців передбачені додаткові знижки. В межах міста діє безкоштовна доставка.

Питання збереження тепла сьогодні, як ніколи актуальне і зимою і влітку. За останні 5 років клімат стрімко змінюється, ми отримуємо надмірно жарке літо, та вологу вітряну зиму. Такі природні умови відображаються на стані квартир та будинків, з’являється пліснява, температурні показники батарей центрального опалення все нижчі, постійно стоїть питання використання додаткових пристроїв для обігріву або охолодження приміщення. Утеплення фасаду дозволяє зберегти комфортні умови всередині приміщення в будь - яку пору року, при цьому не використовуючи додаткові пристрої, економія сягає 40%.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.12.2021 12:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.