В центре внимания:

Не лише Донбас: командувач ООС розкрив плани Путіна

Не лише Донбас: командувач ООС розкрив плани Путіна

Режим Володимира Путіна намагається відвернути російських громадян від зростаючої політичної та економічної кризи всередині країни, дестабілізуючи країни, які, на думку Кремля, потребують «братньої допомоги».

Про це висловився командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв в інтерв’ю австрійському виданню Wiener Zeitung, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на публікацію в Facebook штабу ООС.

За словами Наєва, аналіз подій останніх десятиріч дозволяє зробити висновок, що «режим Володимира Путіна намагається відволікти громадян від постійно зростаючої політичної та економічної кризи всередині країни, дестабілізуючи країни, які, на думку Кремля, потребують «братньої допомоги». Приклади такого втручання можна спостерігати в Абхазії, Північній Осетії, Придністров’ї, а також у Криму, Східній Україні та Сирії.

«Там, де з’являється Росія, виникають економічні та соціальні проблеми, військові конфлікти і конфронтації», – підкреслив Наєв, зазначивши, що «режим Путіна також все більш агресивно ставиться до Європи».

У цьому зв’язку він нагадав, що «російські кораблі і літаки регулярно наближаються до кордонів країн Балтії, Скандинавії та Туреччини». І в цілому «ставлення Кремля до країн, які не згодні з політикою Москви, стає все більш жорстким», – зазначив Наєв.

При цьому «в Європі, саме Україна стоїть на захисті демократії і стабільності», – підсумував командувач ООС.

Наєв також заявив, що єдиний шлях змусити російських окупантів дотримуватися режиму припинення вогню на Донбасі це чітка позиція міжнародної спільноти щодо засудження російської агресії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.01.2019 2:47 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.