В центре внимания:

Онлайн, але по справжньому: топ 5 покер-румів в Україні

Для вдалої партії в покер недостатньо лише знати правила та використовувати вивчені стратегії. Не менш важливим фактором є місце, де проводиться гра. З поширенням інтернету, не обов'язково відвідувати реальні заклади, достатньо лише знайти так звані «покер руми», що пропонують провести партію онлайн. Але як вибрати сайт? Для цього варто визначитись з топ-5 покер-румів, що користуються попитом в Україні.

Онлайн, але по справжньому: топ 5 покер-румів в Україні 

PokerMatch – перспективний покер-рум

 
PokerMatch є відносно новим покер-румом, але вже зарекомендував себе як місце для гри багатьох професіоналів та аматорів з усього світу. Ставши відомим не тільки в Україні, сайт привертає увагу гравців з Європи та Америки. Головними особливостями ПокерМатч є:

  • можливість гри через браузер, мобільний додаток та програми на ПК;
  • бонуси для початківців;
  • проведення професійних серій;
  • великий вибір платіжних систем для розрахунку;
  • швидкий кеш-аут: від двох до чотирьох годин (у рідких випадках – доба);
  • наявність найбільш популярних валют для гри – гривня, євро, долар і т.д.

 
СПРАВКА

Окрім проведення малих партій, де мінімальна ставка може досягати 0,02 грн, PokerMatch проводить відбір та ігри професіональних турнірів, в яких кожен має можливість прийняти участь. Сітка ПокерМатч включає щодня десятки івентів. Змагання МТТ проходять з ребаями, аддонами, ре-ентрі, нагородами за вибивання і в інших форматах. Доступні СНД турніри, що стартують після набору необхідної кількості учасників. Проводяться лотерейні змагання WindFall в турбо форматі з рандомних призовими фондами.

PokerStars – один з найбільших румів в світі

 
Покер-рум PolerStars став лідером серед інших сервісів. Це відбулось завдяки проведенню великої кількості міжнародних турнірів з великими призами.Також він має навчання для початківців з основних правил та стратегій, що якісно відрізняє його серед схожих покер-румів. Основні дві валюти, які розраховуються – євро та долар. Маючи мобільний додаток, користувач має можливість грати коли забажає.

ВАЖЛИВО

У той же час, сервіс не дуже «привітний» до новачків. Це пов'язано з відсутністю бездепозитних бонусів та малою кількістю фріроллів, а також через велику кількість професійних гравців, які мають безперечну перевагу. Але, не дивлячись на недоліки, цей покер-рум вважається одним з кращих сервісів гри в покер. Варто зазначити, що кожен має вільний доступ до відбіркових змагань у великих турнірах з значними призами.

Онлайн, але по справжньому: топ 5 покер-румів в Україні

PartyPoker – найстаріший покер-рум

Не дивлячись на те, що PartyPoker є одним з найперших покер-румів у світі, він не втрачає власної популярності. Ставши відомим серед багатьох гравців, сервіс з кожним роком залучає велику кількість нових людей, надаючи їм гарні призи – наприклад, тридцять доларів на перший депозит. Рум, насамперед, більше орієнтований на постійних, старих покеристів, надаючи більше бонусів, ніж початківцям. Регулярні турніри, так званий «швидкий покер», невелика сума кеш-аута – це те, що якісно виділяє PartyPoker.

Основними валютами на сервісі є долар та євро. Проведення турнірів відбувається регулярно, а мінімальний вступний внесок складає усього 22 цента.

888Poker – новий покер-рум в Європі

Рум 888Poker є відносно новим у Європі, але вже встиг зайняти своє місце серед кращих сервісів для гри. Головною особливістю є бездепозитний бонус у розмірі 88 доларів та багато фріролів, що отримують нові гравці. Сервіс пропонує прийняти участь у щоденних турнірах для покеристів різного рівня, даючи можливість перевірити свої навики. Рум має можливість транзакцій між гравцями, а основною валютою, що використовується, є долар.

888Poker також має мобільний додаток та програму на ПК. Регулярно проводяться акції, що дозволяють виграти квитки на живі події, тікети на великі онлайн турніри і релоад-бонуси.

Онлайн, але по справжньому: топ 5 покер-румів в Україні

GGПокерок – рум великої мережі

ВАЖЛИВО

Рум GGПокерок належить до великої мережі GGnetwork, яка впевнено виходить на європейський ринок онлайн-покеру. Пропонуючи великі бонуси у розмірі однієї тисячі доларів, сервіс привертає як і нових гравців, так і переманює професіоналів. Сума надходить до користувача частинами, протягом 180 днів з моменту реєстрації, у вигляді рейкбека. Велика кількість акцій – ще один «плюс» GGПокерок.

Рум також проводить велику кількість турнірів для усіх гравців будь якого рівня. Існують також міжнародні івенти з кращими призами та стартовим внеском у вигляді 500 доларів. Цікавим є той факт, що поле гравців досить слабке, у порівнянні з іншими сервісами. Основною валютою є долар.

На даний час, існує велика кількість покер-румів, що користуються попитом не тільки в Україні, але і у всьому світі. Тому початковому гравцю надається великий вибір сервісів з величезними бонусами, в той час як професійні гравці мають можливість вибрати покер-рум з міжнародними турнірами.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.11.2020 21:33 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.